Selskabslokaler til enhver begivenhed

A22I0201

Om lokalerne

I vores 3 selskabslokaler kan vi huse alt mellem 40 og 220 spisende gæster - eller 500 stående. Alle vores lokaler er fuldt udstyret med stole, borde, service, siddeområde, bar, musikanlæg, projektor og egen indgang. Derudover er der udendørs gårdhave med rygeområde.

Mange muligheder

Hos Præstens Selskabslokaler gør vi en dyd ud af, at skabe de bedste vilkår og den bedste stemning til ethvert arrangement. Vi kan stå for alt fra service, opdækning og pynt, til live-musik, betjening og selvfølgelig lækre, flerretters menuer der kan justeres og tilberedes efter dit ønske.

UDENDØRS AREAL

Forsæt festen under åben himmel med vores udendørs gårdhave inkl. rygeområde.

OFFENTLIG TRANSPORT

Tæt på Metro og Tårnby togstation.
Få en detaljeret rutevejledning her.

Parkering

Gratis parkering lige uden foran dørene
med plads til 35 biler.

intet mindre end fantastisk

Vi holdte vores bryllup i Præstens Selskabslokaler og har intet mindre end haft en fantastisk fest. Maden overgik alt forventning, vi havde over 10 forskellige allergier med og det var intet problem at akkommodere dette.

Thomas Jacobsen

Vidunderlig 80 års fødselsdag

Havde et par dejlige møder forinden og selve festen var ualmindelig god. Alle gæsterne roste lokalerne, maden og de pragtfulde unge damer (der sørgede for alt under festen), som var utrolig smilende og hjælpsomme,

Brynja Gudmundsdottir

food was magnificent

The food was magnificent, the staff very helpful. Seemed very smooth from the bridal couples side because everything is handled by the staff there.

Kenneth Ravn

God mad og søde tjenere

Er meget positivt overraskede over lokalerne, den gode mad og de søde og professionelle tjenere. Vi ses bestemt igen til næste års julekomsammen.

Bo Svenningsen

Mere end vi havde håbet på

Alle bekymringer var ubegrundet. Vi fik meget mere, end vi havde håbet på. Lækre lokaler, lækker mad og stor ros til både tjenere og bartendere.

Maybritt Mathiassen