Book Selskabslokale

Vi holder fremvisninger om tirsdagen mellem klokken 14:00 og 18:00, hvor du kan se lokalerne.

Ønsker du at booke et af vores lokaler, skal du blot udfylde formularen herunder og informere os omkring arrangementet, dato og tid, ønsker med mere, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Bookingformular

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.
Please type your message.

intet mindre end fantastisk

Vi holdte vores bryllup i Præstens Selskabslokaler og har intet mindre end haft en fantastisk fest. Maden overgik alt forventning, vi havde over 10 forskellige allergier med og det var intet problem at akkommodere dette.

Thomas Jacobsen

Vidunderlig 80 års fødselsdag

Havde et par dejlige møder forinden og selve festen var ualmindelig god. Alle gæsterne roste lokalerne, maden og de pragtfulde unge damer (der sørgede for alt under festen), som var utrolig smilende og hjælpsomme,

Brynja Gudmundsdottir

food was magnificent

The food was magnificent, the staff very helpful. Seemed very smooth from the bridal couples side because everything is handled by the staff there.

Kenneth Ravn

God mad og søde tjenere

Er meget positivt overraskede over lokalerne, den gode mad og de søde og professionelle tjenere. Vi ses bestemt igen til næste års julekomsammen.

Bo Svenningsen

Mere end vi havde håbet på

Alle bekymringer var ubegrundet. Vi fik meget mere, end vi havde håbet på. Lækre lokaler, lækker mad og stor ros til både tjenere og bartendere.

Maybritt Mathiassen